Warme en pittige couscoussalade met vegetarische Quorn Filets 2.8571428571429 out of 5, 1 based on 28 ratings

Recepten

Warme en pittige couscoussalade met vegetarische Quorn Filets

28

Beoordeel dit recept

Stukjes Quorn Filets in een zoete en pittige saus geserveerd op een bedje van zachte couscous vermengd met geroosterde pompoen, paprika en pruimtomaatjes. Gegarneerd met geroosterde pijnboompitten, lente-uitjes en koriander.

304 Cal Per portie
Voor 2
60 min

Ingrediënten

Saus

  • 2 vegetarische Quorn Filets
  • ½ eetlepel plantaardige olie
  • ¼ koffielepel pikante chilipoeder
  • ¼ koffielepel kaneel
  • ¼ koffielepel gemalen gember
  • 1 koffielepel bruine suiker
  • 40 ml ananassap
  • 1 koffielepel mangochutney

Salade

  • ¼ pompoen gesneden in blokjes van 3 cm x 3 cm
  • ½ gele paprika, ontpit en in reepjes
  • 80 g kerstomaatjes
  • ½ koffielepel olijfolie
  • 60 g couscous
  • 100 ml kokend water
  • 10 gr geroosterde pijnboompitten
  • 2 lente-uitjes, in schijfjes gesneden
  • ¼ limoensap
  • Vers gesneden koriander

Gemaakt met Quorn vegetarische filets

Bekijk producten