Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Vegetarische Wellington met Quorn fijngehakt

Recepten

Vegetarische Wellington met Quorn fijngehakt

Beoordeel dit recept

Probeer deze heerlijke variant op een warme winterklassieker, een vegetarische Wellington met Quorn fijngehakt.

557 Cal Per portie
Voor 6
50 min
Moeilijkheidsgraad Een uitdaging

Ingrediënten

  • 350 g Quorn vegetarisch fijngehakt
  • 1 el plantaardige olie
  • 1 grote ui, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 200 g champignons, schoongemaakt en in stukjes gesneden
  • 200 ml groentebouillon
  • 3 g eekhoorntjesbrood, fijngehakt en toegevoegd aan de groentebouillon om te hydrateren
  • 200 ml witte wijn
  • 100 ml kookroom
  • ¼ tl chilivlokken
  • Zout en zwarte peper naar smaak
  • 100 g vers broodkruim
  • 1 ei, geklopt
  • 1 el verse peterselie, fijngehakt
  • 1 x blok bladerdeeg van 500 g
  • 1 ei, geklopt om het deeg te bestrijken