Quorn Vegetarisch Fijngehakt Mac 'n' Cheese

Als je dol bent op mac 'n' cheese, zul je helemaal weg zijn van ons vleesloze recept met Quorn Vegetarisch Fijngehakt. De toevoeging van paprika- en kerriepoeder zorgt voor een extra rijke smaak, waar het hele gezin van zal genieten!

Voor 4

40 mins

Easy

Ingrediënten

  • 1 zak Quorn Vegetarisch Fijngehakt
  • 3 kopjes harde macaroni
  • 1/2 el olijfolie
  • 2 fijngesneden uien
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 tl paprika
  • 2 tl sojasaus
  • 3 eieren
  • 1 2/3 kop melk
  • 1 kop geraspte cheddarkaas

Recept

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Kook de macaroni volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken en zet opzij.
  3. Verhit ondertussen de olie in een middelgrote braadpan. Voeg er de ui aan toe en fruit tot die zacht en glazig is. Voeg er het kerrie- en paprikapoeder aan toe en bak 1 minuut, alvorens er het Quorn Vegetarisch Fijngehakt aan toe te voegen. Bak gedurende 2 minuten, tot het gehakt goudbruin is en roer er vervolgens de sojasaus doorheen.
  4. Schep het Quorn Vegetarisch Fijngehakt in een ovenvaste schotel en bedek met de macaroni. Meng de eieren en de melk in een aparte kom. Giet het mengsel over de macaroni en strooi er de kaas over.
  5. Plaats de schaal gedurende 30-35 minuten in de oven, tot het goudkleurig is en pruttelt