Skip to main content

Vegetarische Mini-Pierogi met Quorn Fijngehakt

Mini baked pierogi made of phyllo dough and  filled with Quorn Mince.

Probeer deze vegetarische mini-pierogi voor een heerlijke snack die overloopt van smaak Romige mozzarella, frisgroene spinazie en Quorn fijngehakt, gewikkeld in knapperige laagjes filodeeg: dit is een verrukkelijk gerecht om te delen.

Voor 6

15 mins

Makkelijk

117 cal
(Per 100g)

8,5g of vet

Vegetarian Quorn Mince product packaging with nutritional information

Gemaakt met Quorn Vegetarisch Fijngehakt

Eiwitrijk

Bron van vezels

Arm aan verzadigde vetten

Ingrediënten

  • 1 pak Quorn vegetarisch fijngehakt
  • 3 velletjes filodeeg
  • 200 g spinazie
  • 200 g mozzarella
  • Zout
  • Peper
  • Ei om te bestrijken

Recept

  1. Verwarm de oven tot 200 graden. Snijd rondjes van 10 cm diameter uit het filodeeg.
  2. Bak de Quorn fijngehakt volgens de instructies op het pak. Voeg er naar smaak peper en zout aan toe.
  3. Leg 1 theelepel Quorn fijngehakt, spinazie en mozzarella op elk rondje.
  4. Strijk losgeklopt ei op de randen van de rondjes en plooi ze in twee. Duw de randen stevig aan om de rondjes dicht te maken.
  5. Strijk de rest van het ei effen over de buitenkant van elke pierogi. Bak ze ongeveer 5 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zien.

INSPIRERENDE RECEPTEN

Bekijk alle recepten