Vegetarische Mini-Pierogi met Quorn Fijngehakt

Probeer deze vegetarische mini-pierogi voor een heerlijke snack die overloopt van smaak Romige mozzarella, frisgroene spinazie en Quorn fijngehakt, gewikkeld in knapperige laagjes filodeeg: dit is een verrukkelijk gerecht om te delen.
Voor 6
15 min
Makkelijk
117 cal
(Per portie)
8,5 g of vet

Gemaakt met Quorn Vegetarisch Fijngehakt
Eiwitrijk
Bron van vezels
Arm aan verzadigde vetten
Ingrediënten
- 1 pak Quorn vegetarisch fijngehakt
- 3 velletjes filodeeg
- 200 g spinazie
- 200 g mozzarella
- Zout
- Peper
- Ei om te bestrijken
Recept
- Verwarm de oven tot 200 graden. Snijd rondjes van 10 cm diameter uit het filodeeg.
- Bak de Quorn fijngehakt volgens de instructies op het pak. Voeg er naar smaak peper en zout aan toe.
- Leg 1 theelepel Quorn fijngehakt, spinazie en mozzarella op elk rondje.
- Strijk losgeklopt ei op de randen van de rondjes en plooi ze in twee. Duw de randen stevig aan om de rondjes dicht te maken.
- Strijk de rest van het ei effen over de buitenkant van elke pierogi. Bak ze ongeveer 5 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zien.