Quorn Vegan Nugget-Tacos in de Airfryer met Chimichurri

Maak van elke avond taco-avond. Onze nugget-tacos zijn gevuld met Quorn Vegan Nuggets en een smaakvolle, kruidige chimichurrisaus. Een overheerlijke vleesvrije maaltijd, die je een mum van tijd klaarmaakt in de airfryer.
Voor 6
25 min
Makkelijk
290 cal
(Per portie)
18 g of vet

Gemaakt met Quorn vegan nuggets
Ingrediënten
- 1 pak Quorn Vegan Nuggets
- 3/4 kop fijngehakte, verse koriander
- 1/4 kop olijfolie
- 1 koffielepel limoenschil
- 1/4 kop limoensap
- 1 jalapeñopepertje, zaadjes verwijderd, in stukjes gesneden
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1/2 koffielepel gedroogde oregano
- ½ koffielepel zout
- 6 maïstortilla's (15 cm), verwarmd
- 1 avocado, gehalveerd, ontpit, gepeld en in blokjes gesneden
- 1/3 kop gehakte rode ui
Recept
- Zet de Air Fryer op 200˚C volgens de instructies in de handleiding. Maak het mandje goed vet. Doe de Quorn Vegan Nuggets in twee beurten erin (niet teveel vullen). Bak ze 10 tot 12 minuten goudbruin, draai ze na 5 minuten.
- Maak de chimichurrisaus klaar door de koriander, olijfolie, limoenschil, jalapeño, look, oregano door elkaar te roeren. Vergeet het zout niet.
- Serveer de nuggets in de tortilla's, samen met de avocado, chimichurri en rode ui.