Skip to main content
  1. Home
  2. Recepten
  3. Vegan Filets met citroen en peper en een Mediterraanse venkelsalade

Recepten

Vegan Filets met citroen en peper en een Mediterraanse venkelsalade

Beoordeel dit recept

Deze frisse en lichte venkelsalade past perfect bij Quorn Lemon and Pepper Fish-Free Fillets.

322 Cal Per portie
Voor 2
35 min
Vegan
Moeilijkheidsgraad Makkelijk

Ingrediënten

  • 2 Quorn Lemon & Pepper Fish-Free Fillets
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels sinaasappelsap
  • 1/2 theelepel geraspte citroenschil
  • 2 theelepels citroensap
  • 1 theelepel dijonmosterd
  • 1/4 theelepel zout en peper
  • 2 theelepels gehakte venkelbladeren
  • 120 g venkel, in dunne plakken gesneden
  • 1 grote sinaasappel, in stukken gesneden
  • 1/4 rode ui, in dunne repen
  • 30 g ontpitte zwarte olijven