Thaise Noedelsoep met Quorn Vegetarische Stukjes 3.1142857142857 out of 5, 1 based on 35 ratings

Recepten

Thaise Noedelsoep met Quorn Vegetarische Stukjes

35

Beoordeel dit recept

Ons heerlijke gezonde recept voor Thaise noedelsoep, gemaakt met vegetarische Quorn-blokjes, smelt zo op de tong dat je het steeds opnieuw zal willen maken.

99 Cal Per portie
40 min

Ingrediënten

  • 300 g Quorn Vegetarische Stukjes
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 1 grote ui, in ringen gesneden
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 theelepel komijnpoeder (djintan)
  • 1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)
  • 1 theelepel geelwortel (kurkuma)
  • 1/2 theelepel cayennepeper
  • 200 ml kokosmelk
  • 900 ml groentebouillon
  • 2 wortelen, geschild en in schijfjes gesneden
  • 100 g babymais, gesneden
  • 100 g sugarsnaps, in tweeën gesneden
  • 50 g rijstnoedels (mie), gekookt volgens instructies op het pak
  • 2 lente-uitjes, fijngesneden

Gemaakt met Quorn vegetarische stukjes

Bekijk producten