Thaise Noedelsoep met Quorn Vegetarische Stukjes 3.5 out of 5, 1 based on 2 ratings

Recepten

Thaise Noedelsoep met Quorn Vegetarische Stukjes

2

Beoordeel dit recept

99 Cal Per portie
40 min

Ingrediënten

  • 300 g Quorn Vegetarische Stukjes
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 1 grote ui, in ringen gesneden
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 theelepel komijnpoeder (djintan)
  • 1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)
  • 1 theelepel geelwortel (kurkuma)
  • 1/2 theelepel cayennepeper
  • 200 ml kokosmelk
  • 900 ml groentebouillon
  • 2 wortelen, geschild en in schijfjes gesneden
  • 100 g babymais, gesneden
  • 100 g sugarsnaps, in tweeën gesneden
  • 50 g rijstnoedels (mie), gekookt volgens instructies op het pak
  • 2 lente-uitjes, fijngesneden

Gemaakt met Vegetarische italiaanse blokjes

Bekijk producten