Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Tacomandje met Mole van Quorn Vegetarische Stukjes
Tacomandje met Mole van Quorn Vegetarische Stukjes 5 out of 5, 1 based on 1 ratings

Recepten

Tacomandje met Mole van Quorn Vegetarische Stukjes

1

Beoordeel dit recept

Geniet van dit recept voor traditionele taco's met een rokerige chipotle-twist. De mix van chipotle-pasta, knoflook en ui combineren heerlijk met de Mexicaanse salsa, zure room en knapperige tortillamandjes. Een eenvoudige maaltijd waar het hele gezin dol op zal zijn.

540 Cal Per portie
Voor 4
10 min
Moeilijkheidsgraad Makkelijk

Ingrediënten

  • 200 gr. Quorn Vegetarische Stukjes
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 1 grote ui, in stukjes gesneden
  • 1 theelepel kaneel
  • 3 knoflooktenen, geperst
  • 50 gr. rozijnen
  • 1 eetlepel chipotle-pasta
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 60 gr. geroosterde pijnboompitten
  • 2 ancho chilipepertjes, 2-3 minuten verhit in een droge koekenpan en daarna 10 minuten geweld in groentebouillon (gebruik als alternatief rode gegrilde paprika's)
  • 150 ml groentebouillon
  • Sap van 1 limoen
  • Zure room om erbij te serveren
  • 4 mais- of tarwetortilla's (diameter van ca. 25 cm)
  • 1 klein rood uitje, in ringen gesneden
  • 1 grote tomaat, in kleine blokjes gesneden
  • 1 uitje, fijngesnipperd
  • Klein bosje verse koriander, fijngesneden
  • Sap van 1/2 limoen
  • Een snufje zout en zwarte peper
  • 320 gr. gekookte witte rijst
  • 1 grote rode ui, geroosterd en in grote stukken gesneden
  • 1 rode paprika, geroosterd en in grote stukken gesneden
  • 1 grote bos verse koriander, alleen de blaadjes, fijngesneden
  • Sap en schil van 1 limoen