Recepten

Stoofpot met Quorn Vegetarische Stukjes

435 Cals Per portie
Per Persoon 4
50 mins

Ingrediënten

  • 300 g Quorn Vegetarische Stukjes
  • 180 g ongekookte rijst met lange korrel, gespoeld in koud water
  • 200 g salsasaus uit een potje
  • 150 g zoete aardappel, geschild en in blokjes gesneden
  • 1 blik kidneybonen, afgespoeld en uitgelekt
  • 400 ml groentebouillon
  • Een snufje cayennepeper
  • Zout en vers gemalen zwarte peper
  • 1 eetlepel verse koriander, fijngehakt
  • 100 g kaas, geraspt
  • 2 lente-uitjes, in ringetjes gesneden

Gemaakt met Vegetarische Stukjes

Bekijk producter

Duurzame voeding

Wist u dat?

Quorn Spaghetti Bolognese 90% minder verzadigd vet bevat dan het gerecht bereid met vlees

U het equivalent aan koolstofemissies van 20,000 kokende waterketels bespaart door rundvlees voor Quorn-Gehakt te vervangen, één keer per week gedurende een jaar

De watervoetafdruk van Quorn Gehakt 10x minder is dan die van rundvlees

Kom meer te weten

Op zoek naar inspiratie?

Wanneer u onze website bezoekt, gebruiken wij cookies. Dit zijn kleine stukjes informatie die ons in staat stellen uw verbinding met onze website te behouden. Deze cookies worden niet gebruikt om persoonsgegevens te verzamelen of op te slaan.