Romige soep van kokosnoot en walnootpulp met Quorn vegan filets 3 out of 5, 1 based on 2 ratings

Recepten

Romige soep van kokosnoot en walnootpulp met Quorn vegan filets

2

Beoordeel dit recept

Deze veganistische soep is geïnspireerd door de Thaise keuken. Ze is verrijkt met citroengras, kokosnoot en opwarmende gember en ideaal als lunch of lichte avondmaaltijd.

415 Cal Per portie
Voor 4
50 min

Ingrediënten

  • 1 pack (250 gr.) Quorn vegan filets
  • 2 eetlepels kokosolie
  • pulp van walnoten, gepeld en gehakt (700 gr.)
  • 1 gehakte ui
  • 1 eetlepel gehakte gember
  • 1 eetlepel gehakt citroengras
  • 2 geplette lookteentjes
  • 1/2 tsp each salt and pepper
  • 750 ml groentebouillon
  • 1 koffielepel sojasaus
  • 1 koffielepel bruine suiker
  • 400 ml kokosmelk uit blik
  • 1 eetlepel citroensap
  • schil van ½ limoen
  • 2 kaffirlimoenblaadjes
  • 120 gr. geroosterde pindanoten
  • ¼ kop fijngehakte, verse koriander
  • 2 eetlepels pikante srirachasaus

Gemaakt met Quorn vegan filets

Bekijk producten