Recept voor Risotto met Eekhoorntjes Brood en Witte Wijn 2.8387096774194 out of 5, 1 based on 31 ratings

Recepten

Recept voor Risotto met Eekhoorntjes Brood en Witte Wijn

31

Beoordeel dit recept

Deze heerlijke risotto met heerlijke vegetarische Quorn-blokjes en hartig eekhorentjesbrood valt in de smaak bij het hele gezin. Doe simpelweg de in wijn gedrenkte paddenstoelen, de Quorn-blokjes en de rijst in een pan, voeg pollepels groentenbouillon toe tot de rijst zacht is en strooi er geraspte Parmezaanse kaas overheen. Laat het smaken!

330 Cal Per portie
Voor 4
10 min

Ingrediënten

  • 175g Quorn™ stukjes
  • 150g risotto rijst
  • 1 l groetenbouillon
  • 1 ui
  • 75g gedroogd eekhoorntjesbrood
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 glazen droge witte wijn
  • peper en zout
  • geraspte parmezaanse kaas

Gemaakt met Quorn vegetarische stukjes

Bekijk producten