Quorn Vegetarische Pepersteak met gesmoorde rode kool en aardappelpuree 2.9333333333333 out of 5, 1 based on 30 ratings

Recepten

Quorn Vegetarische Pepersteak met gesmoorde rode kool en aardappelpuree

30

Beoordeel dit recept

Dien je vegetarische pepersteak van Quorn op met rodekool, amandelen, appel, puree en pistache en je krijgt een heerlijk vegetarisch maal dat bol staat van de smaken.

448 Cal Per portie
Voor 4
30 min

Ingrediënten

  • 4 Quorn Vegetarische Pepersteaks, gekoeld (laat ze als ze uit de diepvries komen een nachtje ontdooien in de koelkast of gebruik hiervoor de magnetron)
  • 700 g rode kool
  • 30 ml Chardonnay-azijn
  • 2 laurierblaadjes
  • 2 theelepels Rapadura-suiker
  • 2 appels
  • 1 kg aardappels voor de puree
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 theelepels fijne mosterd
  • 30 g witte amandelen, ongezouten en niet-geroosterd
  • 30 g pistachenoten, ongezouten en niet-geroosterd

Gemaakt met Quorn vegetarische pepersteak

Bekijk producten