Quorn Vegetarische Pepersteak met asperges en spinaziesalade 2.8064516129032 out of 5, 1 based on 31 ratings

Recepten

Quorn Vegetarische Pepersteak met asperges en spinaziesalade

31

Beoordeel dit recept

Je smaakpapillen zullen genieten van dit eenvoudige maar heerlijke vegetarische gerecht van Quorn Vegetarische Pepersteak met gegrilde witte asperges, babybladspinazie en lente-uitjes.

619 Cal Per portie
Voor 4
20 min

Ingrediënten

  • 4 Quorn Vegetarische Pepersteaks, gekoeld (laat ze als ze uit de diepvries komen een nachtje ontdooien in de koelkast of gebruik hiervoor de magnetron)
  • 16 asperges, wit of groen
  • 25 g boter
  • Xeres-azijn
  • Olijfolie
  • 200 g jonge spinazie, gewassen en klaar om te eten
  • 4 lente-uitjes, gesneden
  • 4 radijsjes, schoongemaakt en in dunne plakjes
  • Een handje croutons
  • 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
  • Zout en peper naar smaak
  • 4 eetlepels Hollandaisesaus of romige saladedressing
  • Klein bosje verse peterselie voor garnering

Gemaakt met Quorn vegetarische pepersteak

Bekijk producten