Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Quorn Vegetarische Chipolata's met conchiglioni gevuld met spinazie

Recepten

Quorn Vegetarische Chipolata's met conchiglioni gevuld met spinazie

Beoordeel dit recept

Met dit avondeten maak je iedereen blij. Zet de pan gezellig op tafel voor een hartig en heerlijk familiediner. Het kan zelfs van tevoren klaargemaakt worden, zodat je het de dag erna alleen maar in de oven hoeft te schuiven.

485 Cal Per portie
Voor 4
45 min
Moeilijkheidsgraad Kost wat moeite

Ingrediënten

  • 6 Quorn vegetarische chipolata’s, in stukjes gesneden
  • 200 g conchiglioni-pasta
  • 75 g spinaziebladeren, grof gesneden
  • 100 g mascarpone light
  • Een beetje olijfolie
  • 1 rode ui, gesneden
  • 3 teentjes knoflook, geperst
  • 100 g tomatenpuree
  • 500 g passata
  • 100 ml groentebouillon
  • 50 g vegetarische mozzarella, in stukjes gescheurd
  • Zout en peper
  • Basilicumbladeren ter garnering