Quorn Vegetarische Chili con Carne met Bloemkoolrijst 3 out of 5, 1 based on 39 ratings

Recepten

Quorn Vegetarische Chili con Carne met Bloemkoolrijst

39

Beoordeel dit recept

Zeker eens proberen: dit eenvoudige recept voor een heerlijke, gezondere Chili Sin Carne – zonder vlees – met bloemkoolrijst, gemaakt met Quorn-fijngehakt, bonen, paprika en gemengde kruiden. Mager en met weinig verzadigde vetten, maar vol proteïnes.

340 Cal Per portie
Voor 4
30 min

Ingrediënten

  • 300 g Quorn Vegetarisch Fijngehakt
  • 2 eetlepels koolzaadolie
  • 1 middelgrote ajuin, grof gesneden
  • 1-2 chilipepers, in blokjes gesneden
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 2 theelepels gerookte paprikapoeder
  • 1 theelepel gemalen komijnzaad
  • 1 theelepel gemalen korianderzaad
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1/2 theelepel venkelzaad
  • 300 ml groentebouillon
  • 400 ml tomatenpassata
  • 1 eetlepel vegetarische worcestersaus
  • 1/2 pot gegrilde paprika’s, in blokjes gesneden
  • 400 g gemengde bonen uit blik, uitgelekt
  • Zout en versgemalen peper naar smaak
  • 1 bosje verse korianderblaadjes, fijngesneden
  • 1 bloemkool, eerst in roosjes gesneden en daarna in een keukenmachine fijngehakt tot stukjes ter grootte van een rijstkorrel
  • Zout en versgemalen peper naar smaak

Gemaakt met Quorn vegetarisch fijngehakt

Bekijk producten