Quorn veganistische hete en pittige Mexicaanse hamburger 3 out of 5, 1 based on 9 ratings

Recepten

Quorn veganistische hete en pittige Mexicaanse hamburger

9

Beoordeel dit recept

Onze super lekkere warme en kruidige veganistische hamburgers zitten vol met verse smaken en texturen om dit Mexicaanse geïnspireerd recept. Vermorzelt avocado, veganistische yoghurt, jalepenos en verse koriander zijn gelaagd in een zaadje brood en geserveerd met slechts een gegrilde maïs salsa.

590 Cal Per portie
Voor 4
50 min

Ingrediënten

Voor de burger:

  • 1 pakket van Quorn veganistische hete en pittige hamburgers
  • 5 eetlepel veganistische yoghurt
  • 2 augurken, fijngehakt
  • 4 zaadje hamburger broodjes, gesneden in de helft
  • 2 avocados, gehalveerd en ontpit, vruchtvlees schepte en vermorzelt
  • 10 g rucola
  • ½ rode ui, in dunne plakjes
  • 1 rode chilipeper, in dunne plakjes
  • 5 g verse koriander, fijngehakt

Voor de gegrilde maïs salsa:

  • 1 eetlepels olie
  • 2 de maïskolf
  • 1 rode peper, fijn gesnipperde
  • ½ rode ui, fijn gesnipperde
  • 10 g verse koriander, fijngehakt
  • 1 theelepel limoenschil
  • 1 eetlepels extra virgine olijfolie
  • Zout en zwarte peper naar smaak

Gemaakt met Quorn vegan hot and spicy burgers

Bekijk producten