Quorn vegan vistaco's

Bekende vistaco's in een nieuw, hip jasje.
Voor 2
40 min
Kost wat moeite
Veganistisch

Gemaakt met Lemon & Pepper Fish-Free Fillets
Bron van vezels
Arm aan verzadigde vetten
Geen soja
Ingrediënten
- 1 pakje Quorn Lemon & Pepper Fish-Free Fillets (200 g)
- 1 komkommer
- 3 tomaten
- 1 wortel
- 1 krop sla
- 200 ml veganistische crème fraîche
- Tortilla's
- Koriander
- Zout
- Peper
- Guacamole:
- 2 avocado's
- 1 groene chilipeper
- 2 knoflookteentjes
- 1 limoen
- Zout
Recept
- Bereid de Quorn Lemon & Pepper Fish-Free Fillets volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de tomaten en komkommer. Rasp de wortel. Snijd de slabladeren van de krop af.
- Guacamole: ontpit en prak de avocado. Snijd de chili en knoflook fijn. Meng het geheel met wat limoensap, zout en peper.
- Gril de tortilla's een paar seconden aan beide zijden.
- Serveer de knapperige filets in de tortilla's, met de groenten, guacamole en vegan crème fraîche. Top af met koriander.
Tip! Je kunt je taco ook aftoppen met gekruide crème fraîche voor een extra smaaknoot.