Quorn vegan vistaco's

Rate
5 out of 5 stars (1)
Beoordeel dit recept

Bekende vistaco's in een nieuw, hip jasje.

Voor 2

40 min

Kost wat moeite

Veganistisch

Gemaakt met Lemon & Pepper Fish-Free Fillets

Bron van vezels
Arm aan verzadigde vetten
Geen soja

Ingrediënten

  • 1 pakje Quorn Lemon & Pepper Fish-Free Fillets (200 g)
  • 1 komkommer
  • 3 tomaten
  • 1 wortel
  • 1 krop sla
  • 200 ml veganistische crème fraîche
  • Tortilla's
  • Koriander
  • Zout
  • Peper
  • Guacamole:
  • 2 avocado's
  • 1 groene chilipeper
  • 2 knoflookteentjes
  • 1 limoen
  • Zout

Recept

  1. Bereid de Quorn Lemon & Pepper Fish-Free Fillets volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snijd de tomaten en komkommer. Rasp de wortel. Snijd de slabladeren van de krop af.
  3. Guacamole: ontpit en prak de avocado. Snijd de chili en knoflook fijn. Meng het geheel met wat limoensap, zout en peper.
  4. Gril de tortilla's een paar seconden aan beide zijden.
  5. Serveer de knapperige filets in de tortilla's, met de groenten, guacamole en vegan crème fraîche. Top af met koriander.

Tip! Je kunt je taco ook aftoppen met gekruide crème fraîche voor een extra smaaknoot.

INSPIRERENDE RECEPTEN

Bekijk alle recepten