Quorn Glutenvrije Pasta met Vegan Smoky Ham, Zongedroogde Tomaat en Avocadopesto

Rate
3 out of 5 stars (9)
Beoordeel dit recept

Dit eenvoudige, maar toch indrukwekkende en romige pastagerecht met verse ingrediënten is 100% veganistisch en glutenvrij.

Voor 4

20 min

Makkelijk

600 cal
(Per portie)

21,1 g of vet

Veganistisch

Glutenvrij

Gemaakt met Quorn Vegan Smoky Ham Free Slices

Glutenvrij
Geen soja

Ingrediënten

  • 1 pakje Quorn Vegan Smoky Ham Free Slices, in kleine blokjes gesnede
  • 1 avocado, geschild, ontpit, en gehalveerd
  • 30 gr. verse basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • 20 gr. pijnboompitten
  • 20 gr. harde Italiaanse, veganistische kaas
  • ½ theelepel zout
  • ½ theelepel zwarte peper
  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 1 eetlepel limoensap
  • 100 gr. zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt en grof gehakt
  • 400 gr. glutenvrije pasta
Om te serveren:
  • Verse basilicumblaadjes
  • Zout en zwarte peper naar smaak

Recept

  1. Plaats de avocado, verse basilicum, knoflook, pijnboompitten, veganistische kaas, zout, peper, extra vierge olijfolie en limoensap in een keukenmachine en meng tot een gladde massa. Zet dit opzij.
  2. Kook de pasta volgens de instructies. Giet de pasta af en bewaar 2 eetlepels van het kookvocht. Plaats de pasta terug in de pan en voeg de avocado-pesto, fijngehakte zongedroogde tomaten, de gehakte Quorn Vegan Smoky Ham Free Slices en het kookvocht toe. Roer tot de pasta helemaal bedekt is met alle ingrediënten.
  3. Serveer onmiddellijk met de gescheurde verse basilicumblaadjes, zout en zwarte peper.

INSPIRERENDE RECEPTEN

Bekijk alle recepten