Skip to main content

Quorn Glutenvrije Pasta met Vegan Smoky Ham, Zongedroogde Tomaat en Avocadopesto

Vegan pasta made with Quorn Gluten Free Vegan Smoky Ham, sundried tomato, basil and fusilli pasta in pesto served in a bowl

Dit eenvoudige, maar toch indrukwekkende en romige pastagerecht met verse ingrediënten is 100% veganistisch en glutenvrij.

Voor 4

20 mins

Makkelijk

600 cal
(Per 100g)

21,1g of vet

Veganistisch

Glutenvrij

Vegetarian Quorn Smoky Ham Free Slices product packaging with nutritional information

Gemaakt met Quorn Vegan Smoky Ham Free Slices

Glutenvrij

Geen soja

Ingrediënten

  • 1 pakje Quorn Vegan Smoky Ham Free Slices, in kleine blokjes gesnede
  • 1 avocado, geschild, ontpit, en gehalveerd
  • 30 gr. verse basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • 20 gr. pijnboompitten
  • 20 gr. harde Italiaanse, veganistische kaas
  • ½ theelepel zout
  • ½ theelepel zwarte peper
  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 1 eetlepel limoensap
  • 100 gr. zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt en grof gehakt
  • 400 gr. glutenvrije pasta

Om te serveren:

  • Verse basilicumblaadjes
  • Zout en zwarte peper naar smaak

Recept

  1. Plaats de avocado, verse basilicum, knoflook, pijnboompitten, veganistische kaas, zout, peper, extra vierge olijfolie en limoensap in een keukenmachine en meng tot een gladde massa. Zet dit opzij.
  2. Kook de pasta volgens de instructies. Giet de pasta af en bewaar 2 eetlepels van het kookvocht. Plaats de pasta terug in de pan en voeg de avocado-pesto, fijngehakte zongedroogde tomaten, de gehakte Quorn Vegan Smoky Ham Free Slices en het kookvocht toe. Roer tot de pasta helemaal bedekt is met alle ingrediënten.
  3. Serveer onmiddellijk met de gescheurde verse basilicumblaadjes, zout en zwarte peper.

INSPIRERENDE RECEPTEN

Bekijk alle recepten