Quorn dikbelegde chilihotdog 2.8 out of 5, 1 based on 5 ratings

Recepten

Quorn dikbelegde chilihotdog

5

Beoordeel dit recept

Trakteer jezelf deze zomer met deze dikbelegde chilihotdogs. Heerlijke Quorn vegetarische worstjes, bedekt met zelfgemaakte chilisaus en gesmolten kaas. Versier hem met onze favoriete toppings ui, koriander en rode chili, want zo is een hotdog op zijn best. Serveer hem met frieten van zoete aardappel en rozemarijn om het hele gezin extra te verwennen.

672 Cal Per portie
Voor 4
85 min

Ingrediënten

Voor de chilisaus:

  • 150 g Quorn vegetarisch fijngehakt
  • 1 eetlepel olie
  • ½ kleine witte ui, fijngehakt
  • 1 geplet lookteentje
  • 1 koffielepel gedroogde oregano
  • 1 koffielepel gerookte paprika
  • ½ koffielepel chilipoeder
  • 200 g gehakte tomaten in blik
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • ¼ eetlepel bruine suiker
  • 1 groentenbouillonblokje, opgelost in 200 ml kokend water

Voor de zoete aardappelfrieten:

  • 2 grote zoete aardappelen, gewassen en schoongewreven, gesneden in frieten van 1,25 cm
  • 2 eetlepels olie
  • ½ koffielepel zout
  • ½ koffielepel zwarte peper
  • ½ eetlepel roosmarijn

Voor de hotdogs:

  • 8 Quorn vegetarische chipolata's (2 pakjes)
  • 4 hotdogbroodjes, doormidden gesneden
  • 80 g fijngemalen cheddar
  • ½ kleine witte ui, fijngehakt
  • 5 g fijngehakte verse koriander
  • 1 rode chilipeper, fijngeneden

Gemaakt met Quorn vegetarische chipolata’s

Bekijk producten

Gemaakt met Quorn vegetarisch fijngehakt

Bekijk producten