Quorn Cordon Bleu met carpaccio van koolrabi en broccolipuree 3 out of 5, 1 based on 31 ratings

Recepten

Quorn Cordon Bleu met carpaccio van koolrabi en broccolipuree

31

Beoordeel dit recept

Geniet van een klassieke vegetarische cordon bleu met een lekkere carpaccio van koolrabi en radijs, en smeuïge puree van aardappelen en broccoli.

589 Cal Per portie
Voor 4
20 min

Ingrediënten

  • 4 Quorn cordon bleu, gekoeld (indien bevroren, laat ‘s nachts ontdooien in de koelkast of ontdooi in de microgolfoven)
  • 2 koolrabi’s
  • 4-6 radijzen
  • Klein potje tuinkers
  • 4 el olijfolie
  • Zeste en sap van ½ citroen
  • 400 g kruimige aardappelen
  • 1 broccoli, in roosjes
  • 4 walnoten, gehalveerd
  • 1 el olijfolie
  • Peper en zout

Gemaakt met Quorn vegetarische Cordon Bleu

Bekijk producten