
Binnenkort ben jij dit ultieme Italiaanse gerecht helemaal meester! Neem wat authentieke penne en een laagje Quorn-fijngehakt in een volle tomatensaus… en je tovert in een oogwenk een heerlijk stukje Italië op je bord. Maak het gerecht af met versgeraspte vegetarische Parmezaanse kaas en een blaadje basilicum.
Ingrediënten
- 175g Quorn vegetarisch fijngehakt
- 2 x 500g tomatensaus
- 250g champignons
- 500g Penne pasta
- 1 sjalot
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- pastakruiden
- peper en zout
- geraspte parmezaanse kaas
- vers blaadje basilicum
Recept
- Versnipper de knoflook en sjalot, snijd de champignons en bak deze in olijfolie.
- Voeg het Quorn Fijngehakt toe. Kruid met peper en zout. Overgiet met de tomatensaus en laat sudderen (10 min) op een zacht vuurtje tot de saus de gewenste dikte heeft.
- Breng op smaak met pastakruiden. Heerlijk met authentieke Penne.
- Werk af met vers geraspte Parmezaanse kaas en een blaadje basilicum.
