Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Vegetarische Moussaka met Aubergines en Quorn Fijngehakt
Vegetarische Moussaka met Aubergines en Quorn Fijngehakt 3 out of 5, 1 based on 47 ratings

Recepten

Vegetarische Moussaka met Aubergines en Quorn Fijngehakt

47

Beoordeel dit recept

Deze heerlijke veggie versie van een klassieke Griekse Moussaka met Quorn Fijngehakt en Aubergine is een heerlijke weekendtraktatie waarvan het hele gezin zal genieten.

383 Cal Per portie
Voor 4
90 min
Moeilijkheidsgraad Een uitdaging

Ingrediënten

  • 300 g Quorn vegetarisch fijngehakt
  • 250 g aardappelen, in schijfjes van 1 cm gesneden
  • 2 el olijfolie
  • ½ tl zout
  • 1 middelgrote ui, gepeld en fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, gepeld en geplet
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 2 tl paprika
  • 1/4 tl kaneel
  • 1/2 tl gedroogde munt
  • 250 ml tomatenpassata
  • 250 ml groentebouillon
  • 1 el puree van zongedroogde tomaten
  • 250 ml tomatenpassata
  • 2 middelgrote aubergines, in schijven van 1 cm gesneden
  • 200 ml ongezoete Griekse yoghurt
  • 1 scharrelei
  • 1/2 tl vers geraspte muskaatnoot
  • snufje suiker
  • 50 g vegetarische Parmezaan
  • zout en peper om op smaak te brengen