Skip to main content
  1. Home
  2. Recepten
  3. Kruidige aubergine shakshuka met Quorn fijngehakt

Recepten

Kruidige aubergine shakshuka met Quorn fijngehakt

Beoordeel dit recept

Dit recept laat zien hoe lekker vegetarisch eten kan zijn. Een kruidige pan vol groenten, ei en vegetarisch gehakt van Quorn: klinkt dat niet heerlijk?

333 CalPer portie
Voor 4
20 min
MoeilijkheidsgraadMakkelijk

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 4 sneden brood
  • 2 aubergines, in blokjes
  • 800g tomatenblokjes
  • 300g Quorn vegetarisch fijngehakt
  • 200g Griekse yoghurt
  • 1 witte ui, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 5g peterselie, fijngesneden
  • 5g koriander, fijngesneden
  • 2 tl tomatenpuree
  • 1 el harissa
  • 1 el rode wijnazijn
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 tl gemalen komijn
  • 1 tl sumak
  • zonnebloemolie
  • zout en peper