Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Katsu Curry met Quorn Vegetarische Stukjes
Katsu Curry met Quorn Vegetarische Stukjes 3.2708333333333 out of 5, 1 based on 48 ratings

Recepten

Katsu Curry met Quorn Vegetarische Stukjes

48

Beoordeel dit recept

Hemelse smaken uit het Oosten, met verse wortelen, uien en look, kokosmelk, kruiden en specerijen, gecombineerd met smakelijke Quorn-blokjes. Versierd met geraspte limoenschil, limoensap en koriander, met kleefrijst en Japanse pickles. Voor een perfecte harmonie op je bord, en een verrukkelijk maal!

226 Cal Per portie
Voor 4
70 min
Moeilijkheidsgraad Kost wat moeite

Ingrediënten

  • 300 g Quorn vegetarische stukjes
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 1 ui, geschild en fijngehakt
  • 5 hele teentjes knoflook, gepeld
  • ½ theelepel gember, fijngehakt
  • 2 wortelen, geschild en gehakt
  • 1½ eetlepel milde kerriepoeder
  • ½ theelepel garam masala
  • 1 eetlepel dikke sojasaus
  • 200 ml groentebouillon
  • 400 ml kokosmelk
  • 2 theelepels honing
  • 1 laurierblaadje
  • 1 eetlepel olie
  • ½ theelepel geraspte limoenschil & limoensap
  • 2 eetlepels koriander, gehakt