Katsu Curry met Quorn Vegetarische Stukjes 3.0333333333333 out of 5, 1 based on 30 ratings

Recepten

Katsu Curry met Quorn Vegetarische Stukjes

30

Beoordeel dit recept

Hemelse smaken uit het Oosten, met verse wortelen, uien en look, kokosmelk, kruiden en specerijen, gecombineerd met smakelijke Quorn-blokjes. Versierd met geraspte limoenschil, limoensap en koriander, met kleefrijst en Japanse pickles. Voor een perfecte harmonie op je bord, en een verrukkelijk maal!

226 Cal Per portie
Voor 4
70 min

Ingrediënten

  • 300 g Quorn Vegetarische Stukjes
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 1 ui, geschild en fijngehakt
  • 5 hele teentjes knoflook, gepeld
  • ½ theelepel gember, fijngehakt
  • 2 wortelen, geschild en gehakt
  • 1½ eetlepel milde kerriepoeder
  • ½ theelepel garam masala
  • 1 eetlepel dikke sojasaus
  • 200 ml groentebouillon
  • 400 ml kokosmelk
  • 2 theelepels honing
  • 1 laurierblaadje
  • 1 eetlepel olie
  • ½ theelepel geraspte limoenschil & limoensap
  • 2 eetlepels koriander, gehakt

Gemaakt met Quorn vegetarische stukjes

Bekijk producten