Hoisin slacups met Quorn Vegetarisch Fijngehakt 2.8518518518519 out of 5, 1 based on 27 ratings

Recepten

Hoisin slacups met Quorn Vegetarisch Fijngehakt

27

Beoordeel dit recept

Alle smaken van Azië belanden op je bord met deze heerlijke stoofpot van Quorn-fijngehakt, gemarineerd in een geglazuurde hoisinsaus, soja en sherry. Gefruit met lente-uitjes, waterkastanjes, taugé en een vleugje chili, en opgediend in een krokant slakopje met peultjes om lekker van te smullen. Een gezond maal dat je nog lang zal bijblijven!

185 Cal Per portie
Voor 4
20 min

Ingrediënten

  1. 300g Quorn Vegetarisch Fijngehakt
  2. 1 eetlepel olijfolie
  3. 2 eetlepels Hoisin saus
  4. 2 eetlepels sojasaus
  5. 2 eetlepels droge sherry of rijstwijn
  6. 1 theelepel rode chili, fijngesneden
  7. 4 lente-uitjes, fijngesneden
  8. 50g waterkastanjes, fijngesneden
  9. 50ml water
  10. • 100g rijstnoedels, gekookt
  11. 60g boonscheuten
  12. 10 suikererwten of peulen, fijngesneden en geblancheerd
  13. Slabladeren, little gem of Romeinse sla

Gemaakt met Quorn vegetarisch fijngehakt

Bekijk producten