Herfstachtige Veggie Bowl met Quorn Stukjes

Deze herfstachtige veggie bowl zit vol gezonde smaken en kleuren om je maaltijden op te vrolijken. Gemaakt met quinoa en Quorn Stukjes om je te verwennen, en de dressing zorgt voor een vleugje Azië. Als je van koriander houdt, wees er dan vooral niet te zuinig mee!
Voor 4
20 min
Makkelijk
19 g of fibre
(Per portie)

Gemaakt met Quorn vegetarische stukjes
Rijk aan vezels
Rijk aan proteïnen
Arm aan verzadigde vetten
Arm aan verzadigde vetten
Ingrediënten
- 350 g Quorn Stukjes
- 400 g quinoa
- 250 g edamame bonen
- 4 bieten, gebeitst
- 3 rode uien, gebeitst
- 2 wortelen
- 250 g rode kool
- 2 lente-uitjes
- verse koriander
- Zwarte sesamzaadjes
- 1 eetlepel sesamolie
- 1 el rijstazijn
- ½ rode peper
- Verse gember
Recept
- Bereid de Quorn Stukjes en edamamebonen volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de rode kool, hak de lente-uitjes en schil de wortelen in lange linten.
- Giet voor de dressing sesamolie en rijstazijn in een kom en meng. Voeg naar smaak de fijngehakte chili en geraspte gember toe.
- Doe tenslotte de bereide Quorn Stukjes, quinoa, edamamebonen, ingelegde bieten & rode uien, wortelen, rode kool en lente-uitjes in een kom.
- Werk af met verse koriander, een beetje dressing, bestrooi met zwarte sesamzaadjes en geniet!