Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Gnocchi met rucola en ragout van Quorn Vegetarisch Fijngehakt

Recepten

Gnocchi met rucola en ragout van Quorn Vegetarisch Fijngehakt

Beoordeel dit recept

Dit simpele gnocchi-recept met Quorn Vegetarisch Fijngehakt is perfect voor een lichte lunch of familiediner.

400 Cal Per portie
Voor 4
10 min
Moeilijkheidsgraad Een uitdaging

Ingrediënten

  • Voor de gnocchi
  • 400 g witte aardappelen, geschild en in kwarten gesneden
  • 250 g tofu
  • 200 g bloem
  • 2 eieren
  • 2 theelepels zout
  • 50 g rucola, fijngesneden
  • Voor de ragout
  • 300 g Quorn vegetarisch fijngehakt
  • Een beetje olijfolie
  • 1 rode ui, in stukjes gesneden
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 100 g tomatenpuree
  • 60 ml rode wijn (je kunt groentebouillon gebruiken als alternatief)
  • 400 g tomaten in stukjes, uit blik
  • 250 ml groentebouillon
  • 1 kaneelstokje
  • zout en peper
  • Rucolabladeren ter garnering