Glutenvrije zelfgemaakte pizza met Vegetarische Stukjes 2.8787878787879 out of 5, 1 based on 33 ratings

Recepten

Glutenvrije zelfgemaakte pizza met Vegetarische Stukjes

33

Beoordeel dit recept

Lang zal het niet duren voor je je tanden zet in deze geurige, smakelijke pizza: heerlijk goud gebakken, bedekt met een mengeling van Quorn-blokjes, chilivlokken, oregano en look, die vechten om de aandacht met paprika, zwarte olijven en verse basilicum. Het ziet er absoluut verrukkelijk uit en het is glutenvrij bovendien. Kan je nog wachten?

459 Cal Per portie
Voor 4
30 min
Gluten free

Ingrediënten

  • 150 g Vegetarische Stukjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1/2 theelepel chilivlokken
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • ½ theelepel zwarte peper
  • 1 teentje geplette look
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 1/2 oranje paprika, fijngesneden
  • ½ gele paprika, fijngesneden
  • 1 eetlepel zwarte olijven, gehalveerd
  • 50 g geraspte kaas of in stukken gescheurde vegetarische mozzarella
  • Verscheurde basilicumblaadjes

Ingrediënten voor de pizzabodem

  • 250 g glutenvrije bloem
  • 2 theelepel xanthaangom
  • 1 1/2 theelepel bakpoeder
  • 50 g boter
  • 75 g geraspte kaas
  • 2 eetlepels gehakte verse andijvie, optioneel
  • 200 ml melk

Ingrediënten voor tomatensaus

  • 4 eetlepels tomatenpuree
  • 60 ml groentenbouillon
  • 1 teentje geplette look
  • Bosje gehakte basilicum
  • Zout en peper naar smaak

Gemaakt met Quorn vegetarische stukjes

Bekijk producten