Recepten

Glutenvrije zelfgemaakte pizza met Vegetarische Stukjes

Beoordeel dit recept

459 Cal Per portie
Voor 4
30 min
Gluten free

Ingrediënten

  • 150 g Vegetarische Stukjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1/2 theelepel chilivlokken
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • ½ theelepel zwarte peper
  • 1 teentje geplette look
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 1/2 oranje paprika, fijngesneden
  • ½ gele paprika, fijngesneden
  • 1 eetlepel zwarte olijven, gehalveerd
  • 50 g geraspte kaas of in stukken gescheurde vegetarische mozzarella
  • Verscheurde basilicumblaadjes

Ingrediënten voor de pizzabodem

  • 250 g glutenvrije bloem
  • 2 theelepel xanthaangom
  • 1 1/2 theelepel bakpoeder
  • 50 g boter
  • 75 g geraspte kaas
  • 2 eetlepels gehakte verse andijvie, optioneel
  • 200 ml melk

Ingrediënten voor tomatensaus

  • 4 eetlepels tomatenpuree
  • 60 ml groentenbouillon
  • 1 teentje geplette look
  • Bosje gehakte basilicum
  • Zout en peper naar smaak

Gemaakt met Vegetarische italiaanse blokjes

Bekijk producten