Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Geglazuurde Thaise Quorn Filets
Geglazuurde Thaise Quorn Filets 3.0208333333333 out of 5, 1 based on 48 ratings

Recepten

Geglazuurde Thaise Quorn Filets

48

Beoordeel dit recept

Kruidig, verleidelijk en vol met exotische smaken uit Thailand. De filets worden geglazuurd met rode Thaise pasta, sojasaus, ahornsiroop en vers limoensap, verpakt in folie om de geurige aroma’s en heerlijke smaak van het Oosten te behouden. Dien op met een selectie van kleurrijke, gestoomde groentjes en in een mum van tijd vullen je smaakpapillen zich met onvergetelijke smaken.

209 Cal Per portie
Voor 3
30 min
Moeilijkheidsgraad Makkelijk

Ingrediënten

Ingrediënten voor geglazuurde filets

  • 6 Quorn vegetarische filets
  • 2 theelepels Thaise rode pasta
  • 3 theelepels sojasaus
  • Sap van een kleine limoen & zeste van een ½ limoen
  • 3 theelepels esdoornsiroop
  • 2 theelepels plantaardige olie

Ingrediënten voor gestoomde groentjes

  • 1 kleine rode paprika, in stukjes gesneden
  • 1 kleine oranje paprika, in stukjes gesneden
  • 3 kolfjes babymaïs, doormidden gesneden en 3-4 minuten geblancheerd in kokend water
  • 1 wortel, in staafjes gesneden
  • 2 kleine courgettes, in dikke staafjes gesneden
  • 1 kleine rode chilipeper, fijngehakt
  • 1 ½ theelepel rauwe gember, fijngehakt
  • 3 theelepels groentenbouillon
  • Bosje koriander, fijngehakt