Couscous Salade met gegrilde groente, yoghurtdip en Quorn Vegetarische Pepersteak 3 out of 5, 1 based on 29 ratings

Recepten

Couscous Salade met gegrilde groente, yoghurtdip en Quorn Vegetarische Pepersteak

29

Beoordeel dit recept

Probeer de Quorn vegetarische pepersteak met een lichte yoghurtsaus en een couscoussalade met gegrilde groenten. Ideaal voor de zomer !

349 Cal Per portie
Voor 4
25 min

Ingrediënten

  • 2{1} pakken Quorn Vegetarische Pepersteaks{1}
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 kleine ui, gesnipperd
  • 1 {1}oranje{1} paprika, in stukken gesneden
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1{1} theelepel paprikapoeder{1}
  • 160 g couscous
  • 650 ml{1} groentebouillon{1}
  • 1{1} rode{1} paprika, in stukken gesneden
  • 1 rode ui, in grove stukken gesneden
  • 1 courgette, in grove stukken gesneden
  • 1 bosje peterselie, fijngehakt
  • Zout en zwarte peper naar smaak

Ingrediënten voor de yoghurtdip

  • 75 g {1}naturel yoghurt{1}
  • 50 ml kookroom of magere crème fraîche
  • 1{1} eetlepel verse munt, fijngehakt{1}

Gemaakt met Quorn vegetarische pepersteak

Bekijk producten