Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Aziatische spiesjes met Quorn vegan filets

Recepten

Aziatische spiesjes met Quorn vegan filets

Beoordeel dit recept

Gebakken kipachtige spiesjes met rode uien geserveerd met een kleurige rauwkostsalade met gember en sesamdressing.

511 Cal Per portie
Voor 4
20 min
Moeilijkheidsgraad Makkelijk

Ingrediënten

  • 2 Quorn vegan filets
  • ¼ el Chinees vijfkruidenpoeder
  • 60 g rode uien
  • 20 ml olijfolie
  • ½ eetlepel limoensap
  • ¼ eetlepel vegan sojasaus
  • ¼ eetlepel ahornstroop
  • ½ eetlepel gember, fijn geraspt
  • ¼ theelepel sesamolie
  • 1 teentje knoflook
  • 10 g paksoi, fijn gesneden
  • 10 g rode kool, fijn gesneden
  • 10 g wortelen, in julienne
  • 10 g minikomkommers, in julienne
  • 10 g lente-uitjes, in julienne
  • 10 g geschaafde amandelen, geroosterd
  • limoenpartjes, om te serveren