Recepten

Aziatische Roerbakschotel met fijngesneden Courgette en Quorn Stukjes

Beoordeel dit recept

217 Cal Per portie
Voor 4
10 min

Ingrediënten

  • 250 g Quorn Stukjes
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 3 eetlepels rijstwijn
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • 1 eetlepel verse gember, fijngesneden
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 2 courgettes, in dunne slierten gesneden met een courgettesnijder of dunschiller
  • 1 wortel, geschild en gesneden in luciferhoutjes
  • 2 lente-uitjes, gesneden
  • 125 g peulen, in de lengte doormidden gesneden
  • 2 paksoi, in stukken gescheurd
  • 2 eetlepels ahornsiroop
  • 2 eetlepels yuzu (indien niet verkrijgbaar, gebruik 2 delen mandarijnensap en 1 deel grapefruitsap)

Gemaakt met Vegetarische italiaanse blokjes

Bekijk producten