Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Aziatische Noedelsoep met Quorn Vegetarische Stukjes

Recepten

Aziatische Noedelsoep met Quorn Vegetarische Stukjes

Beoordeel dit recept

Een bouillon met knoflook, gember, chilipepertjes, gevuld met Quorn Vegetarische Stukjes, rijstnoedels en groenten.

316 Cal Per portie
Voor 2
40 min
Moeilijkheidsgraad Kost wat moeite

Ingrediënten

  • 150 g Quorn vegetarische stukjes
  • ½ eetlepel olijfolie
  • 45 g ui, fijngesneden
  • ¼ groene chilipeper, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • ½ eetlepel gember, fijngeraspt
  • 1 steranijs
  • ½ eetlepel misopasta
  • ½ eetlepel rijstazijn
  • ½ eetlepel sojasaus
  • ½ eetlepel hoisinsaus
  • 750 ml groentebouillon, warm
  • 40 g rijstnoedels
  • 90 g exotische paddenstoelen, in stukken gehakt
  • 40 g baby paksoi, gehalveerd
  • 20 g edamame bonen
  • 12 g taugé
  • 12 g sugarsnaps
  • 12 g lente-uitjes, in dunne reepjes gesneden
  • 12 g verse koriander, fijngehakt
  • 1 eetlepel muntblaadjes