Ervaar een wereld van heerlijk eten

Met Quorn ontdekt u een nieuwe wereld van spannende smaken om van te watertanden, en tevens interessante manieren om uw favoriete recepten smaak te geven. Onze recepten geven u alles wat u nodig hebt om in een mum van tijd heerlijke maaltijden te bereiden.

Recipes

FAQs

We zijn altijd klaar om te helpen

Is het mogelijk Quorn opnieuw op te warmen?
Als u Quorn-producten gebruikt in zelfgemaakte recepten zoals in een gehaktschotel, Bolognese, curry of chili con carne, dan is het volkomen veilig om ze opnieuw op te warmen, zelfs als het netjes en koel in de koelkast is bewaard en binnen 24 uur wordt opgegeten. Als u het zo lang kan weerstaan!
Hoe maak ik Quorn-producten klaar?
Quorn-producten zijn heel makkelijk om te bereiden. Quorn-producten kunnen worden bereid met behulp van een oven, grill, op het fornuis of in de microgolfoven. Quorn-producten zijn heerlijk, smakelijk en eenvoudig te bereiden. U hoeft slechts de kookinstructies op de verpakking te raadplegen. Onze kookinstructies voor producten met Quorn-ingrediënten raden vaak aan dat de saus van te voren wordt gekookt voordat het Quorn-product wordt toegevoegd, omdat onze producten vaak minder kooktijd nodig hebben dan dierlijke eiwitten.
Zijn Quorn-producten geschikt voor veganisten?
Quorn Foods heeft een veganistisch assortiment dat geschikt is voor wie een veganistisch dieet volgt. U kunt hier meer te weten komen over het assortiment. Het merendeel van het Quorn-productassortiment bevat nog steeds een kleine hoeveelheid eiwit of melkingrediënten en dus zijn deze niet geschikt voor veganisten. Wij onderzoeken echter voortdurend verschillende manieren om Quorn-producten te produceren om ze wel geschikt te maken voor veganisten.
Hoeveel Quorn-producten zijn er?
TEr zijn momenteel 16 verschillende Quorn-producten in België om uit te kiezen.

Duurzame voeding

Wist u dat?

Quorn Spaghetti Bolognese 90% minder verzadigd vet bevat dan het gerecht bereid met vlees

U het equivalent aan koolstofemissies van 20,000 kokende waterketels bespaart door rundvlees voor Quorn-Gehakt te vervangen, één keer per week gedurende een jaar

De watervoetafdruk van Quorn Gehakt 10x minder is dan die van rundvlees

Kom meer te weten

Wanneer u onze website bezoekt, gebruiken wij cookies. Dit zijn kleine stukjes informatie die ons in staat stellen uw verbinding met onze website te behouden. Deze cookies worden niet gebruikt om persoonsgegevens te verzamelen of op te slaan.