Skip to main content
  1. Home
  2. Over Quorn

Onze Aanpak

Wij kijken graag anders naar dingen

Bij Quorn® kijken we graag anders naar dingen. We weten dat de groeiende wereldbevolking duurzame en gezonde voeding nodig heeft. Daarom hebben wij een andere benadering voor de productie van eiwitten: voor al onze Quorn producten en gebruiken we mycoproteïne, een voedzame bron van eiwitten die rijk is aan vezels. Bij Quorn willen we mensen inspireren om gezond te eten met onweerstaanbaar lekkere recepten en nieuwe smaakervaringen van over de hele wereld. Onze missie is om gezonde voeding te produceren voor een gezonde planeet.

Ontdek meer over hoe Quorn wordt gemaakt

Bekijk onze video en ontdek meer over hoe Quorn wordt gemaakt. Wij kiezen voor een andere benadering voor de productie van eiwitten en gebruiken in al onze Quorn producten mycoproteïne, voor het welzijn van onze planeet.

Meer informatie

Het gaat ons niet alleen om gezonde maaltijden, maar ook om een gezonde planeet.

Meer informatie

Wij kiezen voor een andere benadering voor de productie van eiwitten: we gebruiken de goede eigenschappen van mycoproteïne in al onze Quorn producten.

Meer informatie

We innoveren voortdurend om de hoeveelheid plastic te verminderen en onze verpakkingen zoveel mogelijk recycleerbaar te maken.

Meer informatie

Veelgestelde vragen (FAQ)

Koken met Quorn is niet altijd hetzelfde als koken met andere ingrediënten. Hier vindt u inspiratie en tips over hoe u uw favoriete Quorn-Producten en -recepten kunt voorbereiden, koken en bewaren. Bekijk onze sectie veelgestelde vragen (FAQ’s) voor eenvoudige en makkelijk toe te passen tips.

Hoe bereid ik Quorn?

Zijn Quorn-producten gezond?

Mag Quorn opnieuw opgewarmd worden?

Wat is mycoproteïne?