Loading
Recepten

Zomerse Quorn Worstjes Pasta Bokalen

Door zongedroogde tomaten en basilicum met jouw favoriete Quorn Vegetarische Chipolata's te combineren, voeg je een vleugje zomerse zon toe aan jouw lunchpakket. Bovendien is het een eenvoudige en heerlijke manier om overblijvende worstjes te gebruiken.

Voor 2-4

25 min

Makkelijk

199 cal
(Per portie)

11 g of vet

Gemaakt met Quorn vegetarische chipolatas

Ingrediënten

  • 180 gr. Quorn Vegetarische Chipolata's
  • 100 gr. conchiglie rigate of pastastrikjes
  • 1 1/2 - 2 el zongedroogde tomatenpesto
  • 50 gr. cheddarkaas, grof gehakt in blokjes van 1 cm
  • 100 gr. cherrytomaten, gehalveerd (gebruik indien mogelijk een mix van rode en gele tomaten)
  • 10 gr. basilicum, fijngehakt

Recept

  1. Kook de Quorn Vegetarische Chipolata's volgens de richtlijnen op de verpakking.
  2. Breng ondertussen een pan met licht gezouten water aan de kook en kook de pasta al dente of volgens de richtlijnen op de verpakking. Laat uitlekken en spoel af met koud water. Doe alles in een schaal.
  3. Snij de gekookte Quorn Vegetarische Chipolata's in schijfjes van 1 cm en voeg ze toe aan de pasta, samen met de zongedroogde tomatenpesto. Roer de kaas, cherrytomaatjes en basilicum erdoor. Doe de pasta in plastic bewaardozen of bokalen en zet ze tot de lunch in de koelkast.

Inspirerende recepten

Bekijk alle recepten