Recepten

Vegetarische ontbijtburrito

Begin de dag goed met deze ontbijtburrito’s boordevol proteïnen.

Voor 4

25 min

Kost wat moeite

569 cal
(Per portie)

Gemaakt met Quorn vegetarische chipolata’s

Ingrediënten

  • 6 Quorn vegetarische chipolata’s
  • ½ el halvarine
  • 8 middelgrote scharreleieren, geklutst
  • ¼ tl zout
  • ¼ tl zwarte peper
  • 4 volkoren wraps
  • 40g babyspinazie, gewassen
  • 2 avocado’s, gehalveerd, ontpit, geschild en in plakjes gesneden
  • 100g kerstomaatjes, gehalveerd

Recept

  1. Bereid de Quorn vegetarische chipolata’s volgens de instructies op de verpakking. Snijd elke worst in 4 stukken en zet opzij.
  2. Zet een braadpan op een middelhoog vuur. Smelt de halvarine en giet de geklutste eieren in de pan. Voeg het zout en de peper toe. Laat de eieren onder voortdurend roeren garen. Haal de pan van het vuur en zet ze opzij.
  3. Verwarm de wraps in een braadpan, en leg ze daarna op een schone snijplank of op het werkblad. Bedek elke wrap met spinazie, avocado, kerstomaatjes, roerei en gesneden Quorn Worsten. Rol ze op en vouw ze dicht.

Tip: Voeg voor een extra portie proteïnen Quorn Plakjes Bacon of Worstpasteitjes toe aan je je ontbijtburrito.

Inspirerende recepten

Bekijk alle recepten