Recepten
Vegan vistaco's met Quorn Lemon and Pepper Fish-Free Fillets
Een pittige, frisse ananas-salsa is de ideale topping voor deze gepaneerde vegan vistaco's. Maak het af door ze te serveren in tortillas met wat fijngesneden rode kool.
Voor 2
35 min
Makkelijk
345 cal
(Per portie)
4,2 g of vet
Veganistisch
Gemaakt met Lemon & Pepper Fish-Free Fillets
Bron van vezels
Arm aan verzadigde vetten
Geen soja
Ingrediënten
- 2 Quorn Lemon & Pepper Fish-Free Fillets
- 150 g ananas, in stukjes gesneden
- 25 g rode ui, in stukjes gesneden
- 1 verse jalapeno-peper, zaadjes verwijderd en in stukjes gesneden
- 2 eetlepels verse koriander, fijngesneden
- 2 eetlepels limoensap, plus extra partjes ter garnering
- 1/4 eetlepel van zowel komijn, als chilipoeder, zout en peper
- 60 g fijngesneden rode kool
- 4 tortilla's, opgewarmd
- Limoenpartjes, ter garnering
Recept
- Bereid de Quorn Lemon and Pepper Fish-Free Fillets volgens de instructies op de verpakking.
- Meng in de tussentijd de ananas, rode ui, jalapeno, koriander, limoensap, komijn, chilipoeder, zout en peper door elkaar. Laat het geheel 5-10 minuten staan zodat ze smaken kunnen mengen.
- Snijd iedere filet in zes repen en serveer deze met de ananas-salsa en rode kool in de tortillas, samen met wat limoenpartjes om uit te knijpen.
Tips: Als je wilt kun je ananas vervangen door mango. Je kunt ook guacamole of plakjes avocado toevoegen aan de taco's.