Recepten

Vegan vistaco's met Quorn Lemon and Pepper Fish-Free Fillets

Een pittige, frisse ananas-salsa is de ideale topping voor deze gepaneerde vegan vistaco's. Maak het af door ze te serveren in tortillas met wat fijngesneden rode kool.

Voor 2

35 min

Makkelijk

345 cal
(Per portie)

4,2 g of vet

Veganistisch

Gemaakt met Lemon & Pepper Fish-Free Fillets

Bron van vezels
Arm aan verzadigde vetten
Geen soja

Ingrediënten

  • 2 Quorn Lemon & Pepper Fish-Free Fillets
  • 150 g ananas, in stukjes gesneden
  • 25 g rode ui, in stukjes gesneden
  • 1 verse jalapeno-peper, zaadjes verwijderd en in stukjes gesneden
  • 2 eetlepels verse koriander, fijngesneden
  • 2 eetlepels limoensap, plus extra partjes ter garnering
  • 1/4 eetlepel van zowel komijn, als chilipoeder, zout en peper
  • 60 g fijngesneden rode kool
  • 4 tortilla's, opgewarmd
  • Limoenpartjes, ter garnering

Recept

  1. Bereid de Quorn Lemon and Pepper Fish-Free Fillets volgens de instructies op de verpakking.
  2. Meng in de tussentijd de ananas, rode ui, jalapeno, koriander, limoensap, komijn, chilipoeder, zout en peper door elkaar. Laat het geheel 5-10 minuten staan zodat ze smaken kunnen mengen.
  3. Snijd iedere filet in zes repen en serveer deze met de ananas-salsa en rode kool in de tortillas, samen met wat limoenpartjes om uit te knijpen.

Tips: Als je wilt kun je ananas vervangen door mango. Je kunt ook guacamole of plakjes avocado toevoegen aan de taco's.

Inspirerende recepten

Bekijk alle recepten