Recepten

Vegan Filets met citroen en peper en een Mediterraanse venkelsalade

Deze frisse en lichte venkelsalade past perfect bij Quorn Lemon and Pepper Fish-Free Fillets.

Voor 2

35 min

Makkelijk

322 cal
(Per portie)

11,2 g of vet

Veganistisch

Gemaakt met Lemon & Pepper Fish-Free Fillets

Bron van vezels
Arm aan verzadigde vetten
Geen soja

Ingrediënten

  • 2 Quorn Lemon & Pepper Fish-Free Fillets
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels sinaasappelsap
  • 1/2 theelepel geraspte citroenschil
  • 2 theelepels citroensap
  • 1 theelepel dijonmosterd
  • 1/4 theelepel zout en peper
  • 2 theelepels gehakte venkelbladeren
  • 120 g venkel, in dunne plakken gesneden
  • 1 grote sinaasappel, in stukken gesneden
  • 1/4 rode ui, in dunne repen
  • 30 g ontpitte zwarte olijven

Recept

  1. Bereid de Quorn Lemon & Pepper Fish-Free Fillets volgens de instructies op de verpakking.
  2. Mix de olie, sinaasappel, citroenschil, citroensap, mosterd, zout en peper samen. Hussel de venkelbladeren, venkel, rode ui, stukken sinaasappel, olijven en dressing door elkaar. Laat het geheel 5-10 minuten staan zodat de smaken kunnen mengen.
  3. Serveer de filets met de salade.

Chefs tip

Niet zo dol op olijven? Vervang ze door twee eetlepels kappertjes.

Inspirerende recepten

Bekijk alle recepten