Recepten
Vegan Filets met citroen en peper en een Mediterraanse venkelsalade
Deze frisse en lichte venkelsalade past perfect bij Quorn Lemon and Pepper Fish-Free Fillets.
Voor 2
35 min
Makkelijk
322 cal
(Per portie)
11,2 g of vet
Veganistisch
Gemaakt met Lemon & Pepper Fish-Free Fillets
Bron van vezels
Arm aan verzadigde vetten
Geen soja
Ingrediënten
- 2 Quorn Lemon & Pepper Fish-Free Fillets
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepels sinaasappelsap
- 1/2 theelepel geraspte citroenschil
- 2 theelepels citroensap
- 1 theelepel dijonmosterd
- 1/4 theelepel zout en peper
- 2 theelepels gehakte venkelbladeren
- 120 g venkel, in dunne plakken gesneden
- 1 grote sinaasappel, in stukken gesneden
- 1/4 rode ui, in dunne repen
- 30 g ontpitte zwarte olijven
Recept
- Bereid de Quorn Lemon & Pepper Fish-Free Fillets volgens de instructies op de verpakking.
- Mix de olie, sinaasappel, citroenschil, citroensap, mosterd, zout en peper samen. Hussel de venkelbladeren, venkel, rode ui, stukken sinaasappel, olijven en dressing door elkaar. Laat het geheel 5-10 minuten staan zodat de smaken kunnen mengen.
- Serveer de filets met de salade.
Chefs tip
Niet zo dol op olijven? Vervang ze door twee eetlepels kappertjes.