Recepten
Soepje met Quorn Stukjes en Courgette
Deze Oosterse Quorn-bouillon is klaar in amper 15 minuten! De gezonde keuze bij uitstek voor drukke dagen.
Voor 4
15 min
Makkelijk
205 cal
(Per portie)
4 g of vet
Gemaakt met Quorn vegetarische stukjes
Rijk aan vezels
Rijk aan proteïnen
Arm aan verzadigde vetten
Arm aan verzadigde vetten
Ingrediënten
- 500g Quorn vegetarische stukjes
- 1 ui, grof gesneden
- 400g soepgroentemengeling (prei, wortelen, selderij, raap, bloemkool, courgette)
- 2 el peterselie, fijngehakt
- 2 el olijfolie
- 1.2l groentebouillon
Recept
- Fruit de ui in een beetje olijfolie
- Giet de bouillon in een pot en doe er de groenten bij. Laat koken op een zacht vuurtje gedurende 12 minuten.
- Voeg de Quorn stukjes toe, meng voorzichtig en laat goed doorkoken gedurende 4 minuten.
- Presenteer de soepjes in voorverwarmde kopjes, bestrooi met een beetje peterselie en serveer met brood.