Recepten

Quorn Vegetarische Stukjes in kokossaus met verse groente

Bereid je maaltijd voor deze week van tevoren met dit smakelijke vegetarische recept. Maak 4 afzonderlijke bakjes met Quorn Vegetarische Stukjes in een kokosnootbotersaus en voeg daar wat verse groente aan toe. Klaar in slechts 25 minuten.

Voor 4

25 min

Makkelijk

225 cal
(Per portie)

16 g of vet

Gemaakt met Quorn vegetarische stukjes

Arm aan verzadigde vetten
Rijk aan vezels
Rijk aan proteïnen

Ingrediënten

  • 200 gr. Quorn vegetarische stukjes
  • 1 middelgrote lente-ui
  • 1 wortel
  • 8 asperges
  • 8 cherrytomaten
  • 100g doperwtjes
  • 1 courgette
  • 1/4 rode kool
  • Een snufje zout en peper
  • 5 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 20g kokosnootboter (santen)
  • 1 eetlepel chiazadenVerhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur.

Recept

  1. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
  2. Voeg de kokosnootboter, 3/4 lente-ui en stukjes wortel toe.
  3. Als de uien en wortels zacht en goudgeel zijn, voeg dan de Quorn Vegetarische Stukjes toe en laat het geheel gedurende 10 minuten koken.
  4. Kook in een andere pan de asperges, de courgette en de doperwten.
  5. Snij de rode kool en snij de cherrytomaatjes in tweeën.
  6. Zodra de Quorn Vegetarische Stukjes gekookt zijn, verdeel je alle ingrediënten samengevoegd over de 4 afzonderlijke bakjes.
  7. Serveren met extra vierge olijfolie, chiazaden, zout & peper en de rest van de gesneden lente-ui.

Inspirerende recepten

Bekijk alle recepten