Recepten

Quorn Stukjes met Rode Curry en Verse Mango

Probeer deze heerlijke variatie op een oude klassieker. Deze snel en eenvoudig te bereiden curry met mango en Quorn Vegetarische Stukjes is licht en vol van smaak.

Voor 4

10 min

Makkelijk

296 cal
(Per portie)

Gemaakt met Quorn vegetarische stukjes

Arm aan verzadigde vetten
Rijk aan vezels
Rijk aan proteïnen

Ingrediënten

  • 2 pakjes Quorn vegetarische sukjes à 175g
  • 2 à 3 eetlepels Conimex Kruidenpasta Rode Curry
  • 2 pakjes Conimex Romige Kokosmelk
  • 2 eetlepels suiker
  • zout
  • 2 stengels citroengras
  • ½ verse rijpe mango in kleine blokjes
  • 2 eetlepels Conimex Ketjap Manis
  • 3 eetlepels Conimex Wokolie
  • 1 bosje verse koriander
  • 1 rode chilipeper

Recept

  1. Verhit in een wok de olie en bak hierin de curry “los”.
  2. Schenk de kokosmelk erbij en laat het geheel inkoken tot er “olieoogjes” op de curry verschijnen.
  3. Voeg hierna de suiker, beurs geslagen citroengras stengels, een snufje zout en de ketjap toe. Voeg eventueel nog wat zout of suiker toe naar smaak.
  4. Schep er de Quorn stukjes door en laat even doorwarmen.
  5. Voeg voor het serveren de mangostukjes toe en verwarm het geheel nog even door.
  6. Verwijder de stengels citroengras en serveer de curry in een schaal bestrooid met vers gesneden korianderblad en ringetjes rode chilipeper.
  7. Lekker met (pandan)rijst en gemengde gewokte groenten.

Inspirerende recepten

Bekijk alle recepten