Recepten

Quorn Stukjes met Artisjok en Tagliatelle

Een heerlijk licht pastagerecht met vegetarische Quorn-blokjes en artisjokken. Zeker proberen, je zet dit Italiaans geïnspireerde gerecht al in 25 minuutjes op tafel!

Voor 4

25 min

Makkelijk

368 cal
(Per portie)

Gemaakt met Quorn vegetarische stukjes

Arm aan verzadigde vetten
Rijk aan vezels
Rijk aan proteïnen

Ingrediënten

  • 350 g Quorn vegetarische stukjes
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook, gesneden
  • 2 verse artisjokken, dun gesneden
  • Zout
  • 400 g eiertagliatelle
  • Zout en witte peper
  • Gesneden peterselie

Recept

  1. Verwijder de buitenste bladeren van de artisjok, was het overgebleven deel, laat het goed uitlekken en snijd het in dunne plakken. Fruit de knoflook in 2 eetlepels olie, voeg de artisjok toe en bak het geheel tot de artisjok zacht wordt. Voeg naar smaak zout en witte peper toe.
  2. Bak de Quorn Stukjes in de resterende olie goudbruin. Voeg naar smaak zout toe. Roer de Quorn Stukjes door de artisjok. Laat nog een minuut doorkoken.
  3. Kook de tagliatelle in ruim gezout water beetgaar. Laat de pasta goed uitlekken.
  4. Roer het mengsel van Quorn en artisjokken door de pasta en bestrooi met peterselie.

Inspirerende recepten

Bekijk alle recepten